PRACTICAL INFORMATION

How does a trajectory proceed?

Allereerst hebben we een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek. Hiervoor ontmoeten we elkaar in mijn praktijkruimte en nemen we uiterlijk een uur de tijd om elkaar te leren kennen. Hier kun je vragen stellen en kunnen we onderzoeken of er een klik is en je een gezamenlijke reis aan zou willen gaan. Voel je echt welkom om dit te onderzoeken, je ‘ja’ is net zo welkom als je ‘nee’ na dit gesprek.

Vervolgens plannen we een intakegesprek in. Hier neem ik iets langer (rond 90 min) de tijd voor om jou te leren kennen, je verhaal te horen en samen een hulpvraag te formulieren die de rode draad gaat creëren voor de sessies. Tijdens het traject zullen we tussendoor telkens weer evalueren en de hulpvraag eventueel aanpassen. Je hoeft het van tevoren dus echt niet te weten.

Daarna plannen we jouw eerste sessie in. Hier onderteken je de behandelovereenkomst, en vervolgens kunnen wij samen aan de slag. Hoe het traject hierna verder verloopt, is individueel heel erg verschillend. Misschien heb je wel een heel gericht vraagstuk of even een steuntje in de rug nodig en gaan we daar kort mee aan de slag. Of beginnen we een langer traject dat meer de diepte in gaat. Veel is mogelijk en ik denk graag met je mee wat bij je past.

Location and Pricing

An individual session costs 75€ voor een uur met uitloop tot 75 minuten.

Voor de intake reken ik hetzelfde tarief, maar neem hier vaak iets meer tijd voor (rond 90 minuten).

De sessies vinden plaats in een fijne praktijkruimte in de stad Groningen, vlak bij het Noorderplantsoen. De ruimte zit in het Cursuscentrum Open de Poort (https://www.opendepoort.nl/), een voormalig klooster met een bijzondere, serene sfeer. Heel goed bereikbaar met de fiets of openbaar vervoer vanuit het station. En tegelijkertijd dicht bij het park en daarom toch gelegen in een rustige omgeving. Fijn om de sessie daarna rustig te laten zakken door een wandeling door het park of even te zitten bij de vijver.

Adres:: Moesstraat 20, 9717 JW Groningen

A few tips for your first session(s):

  • It's nice to wear comfortable clothing that allows easy movement.
  • Ik raad je aan om na de sessie even wat ruimte in te plannen om alles rustig te kunnen laten bezinken
  • Ik heb altijd een kopje thee voor je klaar staan. Ik kijk ernaar uit je te zien!
EN