Disclaimer

Miriam Terbonßen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder KvK-nummer 76555569, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.riserooted.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Beperkte aansprakelijkheid

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Miriam Terbonßen streeft ernaar om de inhoud van riserooted.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud niet in alle gevallen volledig en/of correct is.

Miriam Terbonßen aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. 

Miriam Terbonßen is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt..

Miriam Terbonßen kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn/haar persoonlijke gezondheidssituatie.

Vragen of klachten

Heb je vragen of klachten over deze disclaimer?

Deze kun je sturen naar: info@riserooted.nl

NL