ERVARINGEN

Irma, 25 jaar

“Therapie bij Miriam kan ik omschrijven als een grote, veilige, speeltuin. Waarin ze me vaak verrast met de vele methodes en verschillende oefeningen die zij inzet. De creativiteit en kennis is te voelen. Er is veel ruimte om te onderzoeken en een goede balans tussen meevaren met mijn behoeftes binnen de therapie en Miriam die zelf de regie neemt in de sessies. Het heeft in alle sessies altijd veilig en geborgen gevoeld. Ze deelt heel helder haar observaties maar spoort je heel organisch en zacht aan tot het zelf voelen van de inzichten. Ik voel dat Miriam altijd oprecht geïnteresseerd is en gepassioneerd is over wat ze doet. Haar oprechte verwondering werkt door in de sessies, wat maakt dat we ook heel vaak kunnen lachen en de luchtigheid kunnen zien in de “zwaarte”. Dankbaar om dit onderzoek samen met Miriam aan te gaan en ik zou iedereen dit gunnen!”

Jon, 24 jaar

“I was Miriam’s client for about 7 months, and I am very grateful for this opportunity. She helped me a lot to learn ways to connect more with my body and my emotions, and she guided me through beautiful inner child work that I am still finding very useful. It was obvious to me that she had found great benefits herself in Primal Rebirth Therapy and that she was passionate about helping me with it. I am still using the things I learned with her in my day-to-day life, and it has made a massive difference for me. I greatly recommend her as a therapist, she is a very attentive, compassionate, and caring person, and I am sure that many others will benefit as much as I did from her work!”

Yoram, 24 jaar

De sessies met Miriam hebben altijd kloppend voor me gevoeld. Miriam biedt mij tijdens de sessies een vertrouwde en veilige plek waar ik kan onderzoeken waar mijn behoeftes liggen. Ze weet mij hierin datgene te geven wat mij kan helpen naar een diepere connectie met mijzelf.

Door Miriams liefdevolle en veilige houding heb ik onwijs veel mogen leren over mijzelf en krijg ik oude overtuigingen steeds beter inzichtelijk en kan ze hierdoor steeds beter loslaten. Ze kan kritisch zijn, maar voelt tegelijkertijd zeker en vertrouwd. Ik heb met dank aan deze sessies een diepere connectie met mijn innerlijke kind, mijn lichaam en met mijzelf. Een connectie waarvan ik in eerste instantie niet door had dat ik hem miste, maar nu weer opnieuw kennis mee mag maken. Ik leer manieren om deze connectie steeds vaker te maken, en ondanks de weerstand die ik soms voel, voel ik heel veel vertrouwen.

Ik heb bij Miriam altijd het gevoel gehad dat ik de ruimte mag nemen in waar ik behoefte aan heb. De sessies hebben een prachtige balans tussen serieuze momenten en luchtigheid, zijn speels en bieden toch ruimte voor kwetsbaarheid.

Piet, 35 jaar

“De sessies waren liefdevol en hebben me duidelijke inzichten gegeven. Ik ben elke keer weer ontspannen de deur uit gegaan.”

NL